38-річна Катя Осадча показала великий вагітний живіт та розповіла про своє материнство: зірка приймає привітання

Відома українська телеведуча Катерина Осадча показала архівний кадр, на якому вона вагітна третім сином. З якого приводу знаменитість приймає привітання?

Минулого року 38-річна телеведуча Катерина Осадча втретє стала мамою. Дружина Юрія Горбунова народила сина Данила. Пара до останнього тягнула з заходом, на якому вони мали дізнатися стать дитини, адже дуже мріяли про дівчинку. Врешті-решт, незадовго до пологів Катерина дізналася, що все ж таки народить третього сина.

38-річна Катерина Осадча показала великий вагітний живіт та розповіла про своє материнство: зірка приймає привітання

Хлопчик народився цілком здоровим і приніс багато щастя у сім’ю Горбуновим. Втім, телеведучий пояснив, що не збирається зупинятися і все ж таки мріє про донечку. Натомість Катя не змогла підтримати зіркового чоловіка і поставила під питання можливість ще одних пологів.

Втім, останні події внесли свої корективи у плани зіркового подружжя. Нещодавно Юрій всерйоз заговорив про можливість усиновлення української сироти, адже за два місяці кількість дітей, які залишилися без батьків, збільшилась на 6 тисяч. Колосальна цифра, яка не дає спокою телеведучим.

Ще одна подія, яка пов’язана з материнством Катерини — День матері, який в Україні святкують 8 травня. Зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram привітання усім українським мамам, а також приймала привітання у відповідь. Варто відмітити, що цього року текст був відверто трагічним та сумним.

До посту вона прикріпила знімки, на яких була вагітна третім сином Данилом. А в руках тримала 4-річного Івана. Вагітна Катерина Осадча фотографувалася у басейні, тому знімки вийшли дуже домашніми та теплими.

Схожі статті