Ігор Кондратюк жорстко пройшовся по Ользі Сумській та її доньці-москвичці Тоні: “Повністю розірвати стосунки”

Знаменитий український продюсер вперше прокоментував поведінку доньки Ольги Сумської Тоні Паперної, яка живе в Москві. Усі деталі в нашій статті.

Наприкінці лютого увага української аудиторії була прикута до сімейства Ольги Сумської, яке втратило маму — Ганну Іванівну. Жінку поховали швидко, під вій сирен. Її старша онучка Тоня не змогла приїхати попрощатися, адже останні роки проживала разом зі своїм чоловіком Володимиром у Москві.

Ольга В’ячеславівна намагалася вступитися за свою спадкоємицю. Мовляв, домівку покинути не може, а висловлюватися страшно. Натомість користувачі мережі вважають, що немає ніякої проблеми у тому, щоб переїхати з росії. Нібито і гроші є, і сім’я в Україні чекає.

Ігор Кондратюк жорстко пройшовся по Ользі Сумській та її доньці-москвичці Тоні

гор Кондратюк видав усю підноготну стосунків з Оксаною Марченко
Ігор Кондратюк жорстко пройшовся по Ользі Сумській та її доньці-москвичці Тоні

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк, який завжди ставився з скептицизмом до вітчизняних зірок, що перебралися до російської федерації, поділився своїми думками стосовно поведінки Тоні, яка засмучує фанатів Ольги та Наталії Сумських. Чоловік вважає, що акторка не може нести відповідальність за власну спадкоємицю, яка вже давно повнолітня і приймає рішення самостійно. Хіба що перервати з нею спілкування, що може бути дуже травматичним для зіркової матері.

“Діти за батьків не відповідають. Батьки за дорослих дітей теж немає. Як Сумська може відповідати за те, що робить її дочка? Вона доросла, зріла жінка. Що можна з нею зробити? Нічого. Єдине – повністю розірвати стосунки. Але це вибір, який складно зробити. Дитина зробила вибір, з яким Оля зараз не згодна, але що вона може зробити? Відповідь – нічого”, – підсумував продюсер.

Однак, Ольга усіма силами досі намагається виправдати свою спадкоємицю перед підписниками, навіть якщо це не дає результатів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.