|
09.05.2022 17:12

Оля Полякова і Вадим Буряковський, Катя Осадча і Юрій Горбунов та інші: зіркові пари, яких розлучила війна

Ось вже третій місяць в Україні триває війна, яку розв'язала росія. Багато українських сімей були змушені розлучитися, зірки виключенням не стали.

Сьогодні намагаються зберегти стосунки на відстані тисячі українських пар. Не з чуток такі труднощі знайомі героям нашої сьогоднішньої добірки.

Оля Полякова і Вадим Буряковський

З початком війни в Україні Оля Полякова зібрала дітей і виїхала за кордон — співачку прийняла у Франції подруга, тоді як чоловік Суперблондинки Вадим Буряковський залишився вдома і поповнив ряди тероборони.

Зіркові пари, яких розлучила війна

Полякова не приховує — розлуку з коханим переживає важко, адже так надовго вони раніше ніколи не розставались.

Катерина Осадча і Юрій Горбунов

Днями в Інстаграмі ведучої програми “Світське життя” Каті Осадчої з’явилося привітання Юрія Горбунова з днем ангела, і саме тоді знаменитість публічно зізналася, що війна їх розлучила:

“Ми, як і багато українських родин, зараз не разом, ми не плануємо наше життя, але ми живі і тому ми точно знаємо, що після перемоги будемо садити дерева, допомагати відбудовуватися, багато посміхатися, ніколи не будемо розлучатися більше, як на робочий день, і наша родина буде більше!”.

Щодо збільшення сім’ї, то нагадаємо, що пара не виключає в майбутньому можливості всиновлення.

Катерина Репяхова і Віктор Павлік

Молода дружина Віктора Павліка разом з маленьким сином Михайлом тимчасово виїхала в Ізраїль до рідної сестри. В інтерв’ю артист зізнався, що йому бути на відстані з родиною важко. Єдине, що його заспокоює — Катерина і Михасик в безпеці.

Зіркові пари, яких розлучила війна

Тарас Тополя і Alyosha

Співачка Alyosha зі спадкоємцями зараз перебуває в Сполучених Штатах Америки, де у Тараса живуть рідні, а він сам залишився в Україні і поповнив лави ТрО, хоча має можливість законно виїхати за кордон, оскільки має трьох неповнолітніх дітей.

Зіркові пари, яких розлучила війна

Зіркова пара запевняє, що розлука на їхніх стосунках особливо не позначилася, а головний пріоритет для них — виховання синів і дочки.