Олег Винник більше не повернеться до України? Повелитель вовчиць сховався разом з Таюне: “У Німеччині надійніше”

Знаменитий український виконавець Олег Винник розчарував своїх вовчиць поведінкою. Чим не догодив головний вовк країни відданим шанувальницям?

Знаменитий український співак Олег Винник став одним з тих виконавців, які розчарували свою публіку. З кінця лютого він вкрай рідко виходив на зв’язок з власними шанувальниками. У коментарях під його публікаціями підписники намагаються в нього дізнатися, чому він не проводить благодійні концерти, або ж не розповідає світу про те, що відбувається на його Батьківщині.

Ситуація погіршується тим, що декілька років тому він прийняв участь у соціальному ролику, який знімала російська студія. У ньому він підтримав анексію Криму.

Олег Винник сховався разом з Таюне

Насправді, жодна душа не знає, де на даний момент знаходиться виконавець. Якщо спробувати відстежити його акаунт в соціальній мережі Instagram, то локація вказує на Україну. Однак, у повелителя вовчиць є менеджери та прес-служба, які можуть вести блог замість нього.

Олег Винник сховався разом з Таюне. Скріншот коментарів під публікацією співака

Тим часом, велика кількість його фанатів схиляються до думки, що на даний момент він знаходиться у Німеччині, де за його словами в нього є вид на жительство. Його бек-вокалістка та таємна дружина Таюне також не виходить на зв’язок і підтримує модель поведінки артиста.

Олег Винник сховався разом з Таюне. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Нагадуємо, що в Олега є квартира та студія звукозапису в Берліні. Також необхідно відмітити, що ця версія цілком життєздатна у зв’язку з тим, що велика кількість українських знаменитостей знала про небезпеку і заздалегідь виїжджала з країни.

Схожі статті