37-річний Володимир Остапчук хвацько висміяв парад перемоги у сусідній держави: “Дід поплив, щось мямлить”

Популярний ведучий Володимир Остапчук публічно висміяв парад перемоги, яким так пишаються наші лихі сусіди. Шоумен палко прокоментував все, що побачив під час трансляції.

Сьогодні 9 травня. День, який останні роки наш північний сусід возвеличує у культ, але паради якого стали посміховиськом. Володимир Остапчук не втримався та прокоментував все, що думав з приводу “свята”.

“Судячи зі спічу, дід поплив. Сторінки перегорнути не може. Про Донбас щось мямлить. Ну і в принципі все”, – в’їдливо написав ведучий.

Володимир Остапчук висміяв парад

Також розсмішило артиста й те, що до рядів “ветеранів” записали ну дуже юного хлопця і обвісили його медалями.

А під час зйомок для телеканалу “Україна” взагалі побажав росіянам піти вперед… ногами, нагадуючи кого саме виносять так при прощанні.

Чим займається Володимир Остапчук з 24 лютого?

Артист не став ховатися від військомату, лишився в Україні та навіть брав до рук зброю, коли ворог був на підступах до Києва. Своєї діяльності тоді він не розголошував. Зараз же зі своєю молодою дружиною Христиною Горняк активно волонтерить. Жінка сміється, що за цей час роботи було так багато, що вона навіть встигла підпрацювати вантажником, коли грузила необхідні речі для постраждалих від військових дій.

Також Володимир активно публікував та поширював інформацію щодо дій загарбників на території України. Шоумен, як і більшість українців був вражений тим, з якими насправді намірами прийшли до нашої країни сусіди.

Остапчук міцно вірить у перемогу Батьківщини та не сумнівається, що дуже скоро ми виженемо ворогів з терен.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.