Як виглядає перша дружина Мірзояна Арсена Романовича: від кого співак втік до 41-річної Тоні Матвієнко

Відомий український співак Арсен Мірзоян до шлюбу з дочкою Ніни Матвієнко Тонею мав іншу родину. Подивіться, як виглядає його перша дружина Анна.

До сценічної кар’єри Арсен Мірзоян жив у Запоріжжі, працював на заводі “Запоріжсталь” та був зразковим сім’янином. Першу дружину співака звуть Анна, вона двічі зробила чоловіка батьком — у екс-подружжя двоє синів, Влад і Артем.

Коли Арсен прийняв рішення спробувати свої сили у вокальному шоу “Голос країни”, здавалося, що його стосунки з дружиною сповнені гармонією і взаєморозумінням.

Арсен Мірзоян
Як виглядає перша дружина Мірзояна Арсена Романовича

Змінилося все після знайомства Мірзояна з Тонею Матвієнко на проєкті. Між ними зав’язалася дружба, а дочка народної артистки Ніна Митрофанівна в інтерв’ю журналу “Караван історій” зізнавалася, що навіть не думала руйнувати родину і навпаки обмежувала спілкування з Арсеном. Втім, почуття зрештою дали про себе знати.

Так, в кінці 2013 року Мірзоян поставив Антоніну перед фактом — подав на розлучення. Закохані спершу приховували свої стосунки, але в пресі все частіше почали з’являтися їхні спільні фото, через що в мережі Матвієнко охрестили розлучницею, а Арсена зрадником.

Арсен Мірзоян з колишньою дружиною і Тонею Матвієнко
Як виглядає перша дружина Мірзояна Арсена Романовича

Попри народний гнів, у 2016-му зіркова пара стала батьками донечки, яку назвали на честь бабусі Ніною. А через півроку після цього молоді батьки зіграли весілля, церемонію вів сам Олег Винник.

З колишньою дружиною Мірзоян зберіг нормальні відносини, до того ж він залишив їй усе спільно нажите у шлюбі майно, а у житті синів Арсен продовжує брати активну участь, але зізнається — проводити час разом матері його дітей не хочуть.

Схожі статті