Катерина Осадча ощасливила Юрія Горбунова доброю звісткою і вже приймає привітання: “Наша родина буде більше!”

Через війну зіркова пара Каті Осадчої і Юрія Горбунова вимушені розлучитися, але навіть у такі темні часи є місце для радощів. Телеведуча натякнула на поповнення в родині.

Катерина Осадча і Юрій Горбунов колись були просто колегами по цеху, але перетворилися на двох люблячих людей, спостерігати за якими — цілковите задоволення.

Зараз, поки в Україні триває війна, закохані переживають розлуку, намагаються зберегти стосунки на відстані і навіть замислюються про всиновлення дитини, яку зробили сиротою російські окупанти.

Телеведучі налаштовані серйозно, хоча й не збираються робити це миттєво, оскільки розуміють всю відповідальність. На думку Каті, всиновлення — більш відповідально, ніж народження малюка, тож повернутися до цієї думки вони збираються після перемоги України.

Осадча розповіла, як пройшла розмова з Горбуновим щодо всиновлення дитини
Катя Осадча на відстані ощасливила Юрія Горбунова новиною про поповнення

Тим не менш, у себе в Інстаграмі Осадча днями натякнула на поповнення в родині, коли вітала коханого з днем ангела:

“Після перемоги будемо садити дерева, допомагати відбудовуватися, багато посміхатися, ніколи не будемо розлучатися більше, як на робочий день і наша родина буде більше!”.

Уважні підписники не змогли пропустити повз такий натяк і вже вітають пару з майбутнім поповненням:

  • “Ви чудові, нехай щастить”;
  • “Вітаю! Чекаєте поповнення?”;
  • “Я думаю, скоро буде поповнення в родині гарним дівчатком. Благословіння вашій сім’ї”, – пишуть коментатори.
Катя Осадча на відстані ощасливила Юрія Горбунова новиною про поповнення

Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча виховують двох спільних синів — Івана і Данила, молодшому немає ще й року. Також у ведучої програми “Світське життя” є найстарший спадкоємець Ілля від першого шлюбу.

Схожі статті