Вагітні Наталія Мосейчук, Марічка Падалко, Лідія Таран та інші ведучі 1+1 показали животики: кому пасує більше

Вагітність — один з найпрекрасніших станів жінки, з яким не з чуток знайома переважна більшість телеведучих 1+1. Подивіться і оберіть, кому більше пасує вагітний животик.

Колектив “плюсів” невпинно розростається, а зіркові матусі встигають успішно поєднувати і кар’єру, і виховання дітей.

Вагітна Наталія Мосейчук

Наталія Мосейчук так вдало ховала цікаве положення вже будучи відомою журналісткою, що навіть допитливі глядачі нічого не помітили, тож і в ефір вона виходила до останнього. Зараз у зірки двоє синів.

Вагітна Наталія Мосейчук
Вагітна Наталія Мосейчук

Вагітна Марічка Падалко

У шлюбі з Єгором Соболєвим Марічка Падалко народила трьох дітей. Що цікаво, єдиним усвідомленим і запланованим став їх первісток — син Михайло, про це телеведуча розповідала в інтерв’ю. Але й з двома наступними вагітностями пара не мала жодних сумнівів.

Вагітна Марічка Падалко
Вагітна Марічка Падалко

Вагітна Неля Шовкопляс

Зірка “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс в одну мить стала мамою одразу двох — у неї народилася двійня. Вагітною в ефірі телеглядачі її не бачили, адже це було ще до кар’єри на ТБ.

Вагітна Валентина Хамайко

Найбагатодітніша мама “плюсів” Валентина Хамайко має чотирьох дітей, батько яких — бізнесмен Андрій Оністрат. В цікавому положенні ведуча неодноразово з’являлася на світських заходах.

Вагітна Валентина Хамайко
Вагітна Валентина Хамайко

Вагітна Катя Осадча

Дружина Юрія Горбунова Катя Осадча навмисне дві свої останні вагітності від гляадчів не приховувала, але доволі довго утримувалася від будь-яких коментарів на цю тему, навіть виходячи в ефір з помітним животиком.

Вагітна Катя Осадча не спростувала чутки про своє цікаве положення і ощасливила Горбунова
Вагітна Катя Осадча

Вагітна Лідія Таран

У цивільному шлюбі з Андрієм Доманським Лідія Таран завагітніла і народила донечку Василину, а в мережі знайшлося одне фото журналістки в положенні.

Вагітна Лідія Таран

Схожі статті