|
10.05.2022 18:51

Як живе зараз покинута дружина Віктора Павліка: поки Репяхова закордоном, Лариса Созаєва ютиться у селі

Яскравий артист Віктор Павлік змінив не один штамп у паспорті. Чоловік користувався нереальною популярністю у представниць прекрасної статі, але найбільш драматична історія вийшла з його третьою дружиною Ларисою Созаєвою.

Вони познайомилися у 1990-х роках. У 1999 народився син Павло. Стосунки подружжя дали крах у 2016 році. Проте, коли з Пашею сталося лихо і він потрапив до лікарні, колишні чоловік та дружина разом ставили його на ноги.

Хлопця не стало у 2020 році. Його мама розповіла на сторінці у Фейсбуці про те, що виїхала з Києва та зараз знаходиться у селі:

“Просто українське село в якому я знаходжусь! Нам є що боронити! Земля, яку обробляють і цінують українці!”

Варто зазначити, що раніше Лариса не ділилася своїм місцезнаходженням.

Раніше вона показувала світлини своєї дитини у його День народження 7 травня. Хлопець мріяв стати професійним військовим та служити своїй Вітчизні. На жаль, спільні зусилля мами з татом не дали бажаного результату. Втім, батько завжди з теплотою у голосі згадує про дитину і шанобливо ставиться до його матері.

Сам Віктор Павлік також лишився в Україні. Він волонтерить та виступає перед нужденними з концертами. Його молода дружина Катерина Репяхова відважилася поїхати закордон. Вона вирушила до родичів в Ізраїль. Туди вона прилетіла зі своєю мамою та крихітним синочком Михайликом. Блогерка дуже сумує за домом та коханим.