У мережі викрили правду, хто насправді співає замість Насті Каменських: популярна зірка виконує партії за поп-діву

Настя Каменських - яскрава співачка, яка причарувала багатьох українців ніжним голосом. Втім, нещодавно у мережі спливло відео, де стало зрозуміло - за поп-діву співали інші.

Настя Каменських стала справжньою українською суперзіркою. За часи своєї кар’єри вона досягла значних висот і стала улюбленицею публіки. Її треки одразу займають найвищі позиції у чартах та стають хітами.

Втім, нещодавно у популярній мережі “ТікТок” вийшло відео, автор якого викриває всі таємниці роботи гурту Потап і Настя Каменських. Як виявилося, співачка не завжди виконувала свої партії.

У пісні “Не люби мне мозги” приспів виконувала не поп-діва, а артистка Alyosha. Вона навіть знялася у кліпі, адже на той час, у 2009 році вона підпрацьовувала бек-вокалісткою.

У мережі викрили правду, хто насправді співає замість Насті Каменських

Цікаво, що сама Настя Каменських не розповідала про цю сторінку своєї творчості. Тим не менш, дорікнути поп-діві немає за що. Вона з 15-ти років займається музикою. Грає на фортепіано. У 2004 році поїхала на фестиваль “Чорноморські ігри”. Втім, справжня слава та визнання прийшли до артистки, коли вона стала виступати разом з Потапом.

Зірка не раз згадувала, що перше знайомство з майбутнім колегою пройшло не ідеально. Настя навіть і не могла уявити, що Олексій Потапенко стане не лише її компаньйоном на сцені, а й вірним та люблячим чоловіком.

Знаменитість вирішила зайнятися сольною кар’єрою у 2017 році. Вона почала працювати над власним брендом та записує пісні не лише українською, а й іспанською. Зірка із задоволенням зараз відвідує в Іспанії місцеві телеефіри та розповідає про події на Батьківщині.

Схожі статті