38-річний Дзідзьо вперше зізнався, яке нещастя з ним сталося напередодні 24 лютого: “Випали всі зуби”

Знаменитий український виконавець Дзідзьо тримає зв'язок разом зі своїми фанатами і навіть розповідає дещо особисте, чим ніколи не наважився б ділитися раніше.

Декілька тижнів тому знаменитий український виконавець Дзідзьо давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповів, що вранці 24 лютого першим ділом подзвонив телеведучому Юрію Горбунову, щоб обговорити те, що він побачив у київському небі. Однак, на цьому відкриття не закінчилися, і виявляється, що Дзідзьо передчував те, що відбудеться. Що саме сталося з ним, він зізнався журналістам “Ранку з Україною”.

Дзідзьо вперше зізнався, яке нещастя з ним сталося напередодні 24 лютого

Дзідзьо не зміг виїхати до 60-річної мами в Португалію через війну
Дзідзьо вперше зізнався, яке нещастя з ним сталося напередодні 24 лютого

Так, Дзідзьо — ще один артист, який підкреслює той факт, що йому снилися віщі сни. Зокрема, Михайло Хомі підказка прийшла у вигляді зубів, які повністю випали. Звичайно, усе це було не наяву, а під час сновидінь.

“Американці добре повідомляли та рекомендували готуватися… треба було прислухатися. А ще напередодні наснився містичний сон, немовби випали всі зуби, але без крові. Так, як попіл перегорілий… я все думав, що це означає. Але що я вам скажу — після того, як ти опиняєшся в ямі, наступного дня — йдеш угору”, — розповідає DZIDZIO.

Також Михайло зізнався, що ріс у родині, в якій транслювалася ненависть до росіян. Однак, подорослішавши, він намагався ставитися толерантніше до сусідів і точно не очікував, що його старання закінчаться таким фіаско. Зокрема, бабуся неодноразово попереджала Михайла про те, що український народ ще отримає удар в спину від росії.

Тим часом колишня дружина Дзідзьо Ярослава Притула, створила хіт, який швидко поширився у народі.

Схожі статті