Тіна Кароль позбавилася зайвої ваги і вразила стрункістю: поп-діва продемонструвала рекордний результат її схуднення

Знаменита співачка Тіна Кароль є однією з тих, чиї форми постійно змінюється. Але яка фігура в неї не була б, артистка залишається улюбленою серед української аудиторії.

Знаменита українська співачка Тіна Кароль завжди була володаркою округлої фігури та жіночних форм. Поп-діві вдавалося худнути, а також раптово набирати вагу. І тим не менш, її любили будь-якою, адже талант не вимірюється стандартами краси. Тим паче, що зовнішність артистки також завжди високо оцінювалася її фанатами.

Тіна Кароль позбавилася зайвої ваги і вразила стрункістю

Тим не менш, нещодавно знаменитості таки вдалося вразити своїх шанувальників раптовою трансформацією свого тіла. Не так давно зірка опублікувала посилання на статтю у глянці, який використав фотографію зірки для свого номеру.

У кадрі Тіна Кароль одягла патріотичний світшот, який посилає руський корабель. Але не це привертає увагу. На знімку помітно, що ноги артистки настільки худі, що важко пригадати, чи взагалі Кароль була колись настільки стрункою.

Тіна Кароль позбавилася зайвої ваги і вразила стрункістю

Але це не викликає здивування, адже наприкінці лютого артистка знаходилася у монастирі, звідки рушила до Варшави, щоб давати концерти та влаштовувати мітинги. Згодом Кароль вирушила і до інших європейських стран зі своєю особливою місією — розповідати про героїзм українського народу. Судячи з усього, часу поїсти у знаменитості не було.

Нагадуємо, що не так давно вона показувала, як її син Веніамін повернувся з Великобританії та частував переселенців солодощами, які придбав на власні кишенькові гроші. Хлопець робить усе від нього залежне, щоб допомогти співвітчизникам. Де на даний момент знаходиться Веніамін сказати важко.

Схожі статті