Як виглядає вагітна Наталія Могилевська: 46-річна співачка, яка не втрачає надію на сімейне життя та жіноче щастя

У мережі з'явилося фото з вагітною Наталею Могилевською. Щоб побачити, як саме виглядає виконавиця під час "цікавого положення" — читайте далі.

Мережею почало поширювати фото, на якому співачка Наталія Могилевська позує з животиком. Багатьох прихильників зірки цей кадр здивував, адже офіційно 46-річна зірка не перебуває в стосунках.

Однак виявилося, що цей знімок – фотоколаж, який зробили фанати Наталії. Більшість з них щиро переймаються долею співачки, адже вона не приховує — не зважаючи на попередні невдачі в особистому житті, вона продовжує шукати людину, з якою зможе побудувати щасливу та міцну родину.

Тим не менш завдяки фантазії прихильників Могилевської та програми “Фотошоп” можна уявити, як саме буде виглядати артистка під час вагітності.

Вагітна Наталія Могилевська
Вагітна Наталія Могилевська

Що відомо про особисте життя Наталії Могилевської?

Виконавиця двічі була офіційно одружена, проте обидва шлюби закінчилися розлученням. Першим чоловіком Наталії був київський бізнесмен Дмитро Чалий. Пара відіграла розкішне весілля у 2004 році, однак вже менш ніж за рік побігла розлучатися — Чалий не зміг змиритися зі щільним гастрольним графіком Наталії та її запальним характером.

Наступний раз Могилевська пішла під вінець у 2006 році з бізнесменом Єгором Долініним. Цей шлюб проіснував трохи довше — 5 років, але також закінчився розлученням.

Наталя Могилевська і Єгор Долінін
Наталя Могилевська і Єгор Долінін

У різні часи Наталії приписували романи з випускником української Фабрики зірок-2 Владом Дарвіним, хореографом Владиславом Ямою, а також зі співаком Володимиром Дантесом. Однак усі ці стосунки виконавиці не знайшли жодного підтвердження ні від самої співачки, ні від потенційних коханців.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.