Не знає як привернути увагу: Настя Каменских влаштувала мокру зйомку. Потап не заперечує

Настя Каменских любить привертати увагу прихильників відвертими знімками.

Українська співачка Настя Каменских часто привертає увагу прихильників відвертим знімками. Цього разу дівчина похизувалися новими світлинами з відпустки у сонячній Туреччині. На знімку зірка позує у яскравому купальник жовтого кольору, стоячи під водоспадом на фоні розкішно природи. Зірку оточують дерева, а на задньому плані видніється гори. Дівчина закинула голову і пригласила назад мокре волосся.

Настя Каменських скупалася у водоспаді
Настя Каменських скупалася у водоспаді

Прихильники співачки не пройшли повз і засипали улюбленицю компліментами. При цьому висловили своє захоплення артисткою через смайлики.

Дехто з прихильників вражений такою кількістю провокативних знімків у аккаунті улюбленої  виконавиці і дивується, що невже немає більше нічого показувати, окрім таких світлин.

Схоже, на думку співачки, саме такі світлини підігрівають інтерес до її персони.

Раніше Настя Каменських виклала знімок у білосніжному купальник на фоні будівлі. Співачка відтягла руками плавки, демонструючи плаский живіт і стрункі ноги. З обраного ракурс вдається, що у зірки вони дуже довгі.

Білий купальник Насті Каменських
Білий купальник Насті Каменських

Під знімком Підписники поцікавилася як ставиться до таких кадрів її чоловік, продюсер Олексій Потапенко, більше відомий як Потап. Зірка відверто розповіла, що репер підтримує її і, навіть, часто сам знімає зіркову дружину у таких неоднозначних фотосесіях.

Серед світлин з відпочинку Насті Каменських трапляються і такі, які крім бажання прикрити і поставити позначку 18+, не викликають жодних емоцій. Проте це не зупиняє зіркову красуню і вона не втомлюється знімати і виставляти подібні кадри.

 

Схожі статті