Колишня суддя “МастерШеф” Ліза Глінська вперше показала маму і молодшу сестру: всі троє на одне лице (ФОТО)

Переможниця та суддя відомого українського телешоу "МастерШеф" Ліза Глінська показала свою маму і молодшу сестру на спільному сімейному фото.

Ліза Глінська родом з Запоріжжя. На шляху до кулінарії вона змінила безліч різноманітних професій — і працювала в музичній школі, і адмініструвала ресторан, і була продавцем-консультантом, менеджером, візажистом та арт-директором. Але саме захоплення кулінарією змінило життя Єлизавети.

Так вона стала учасницею 2 сезону кулінарного шоу “МастерШеф” на каналі СТБ, у якому здобула перемогу та отримала курс навчання в престижній французькій академії кулінарії “Le Cordon Bleu”.

Багато років поспіль Ліза знову повернулася на кухню улюбленого проєкту, але вже у якості судді, де разом з Ектором Хіменесом-Браво і Володимиром Ярославським оцінювала шедеври учасників.

У якийсь момент Глінській та Ярославському навіть приписували роман — все через доволі теплі спільні фото кулінарів, котрі вони викладали в соціальні мережі.

Ліза Глінська вперше показала маму і молодшу сестру

Втім, насправді Єлизавета відкрила серце іншому чоловіку, дружиною якого збирається стати. Це її наречений Максим Большаков.

Пара познайомилася в мережі ще дуже давно — кілька місяців вони переписувалися і спілкувалися по телефону, потім рік зустрічалися, розійшлися і почали дружити, та зрештою почуття спалахнули з новою силою.

Ще до війни весілля закохані планували відгуляти в травні, чи змінили вони свої плани — невідомо, адже подробицями особистого життя Ліза ділиться нечасто, але цього разу вона трохи відкрила сімейну завісу та показала своїх маму і молодшу сестру.

Зворушливі кадри з’явилися в Інстаграмі Глінської на День матері:

“З Днем матері! Рідна наша мамо, ми тебе дуже любимо!”, – написала Ліза.

Підписники у коментарях помітили, що дівчата дуже схожі одна на одну:

  • “Боже, які ви схожі, неймовірні гарнюні!”;
  • “Ви на маму обидві схожі”;
  • “У вас мамині очі”, – пишуть фанати.

Схожі статті