“Любов в очах обох”: Соломія Вітвіцька дала волю почуттям, коли колишній чоловік вирішив йти на фронт

Відома українська журналістка Соломія Вітвіцька виклала нові фото зі своїм колишнім чоловіком Владом Кочатковим та повідомила, що він йде на фронт.

На початку 2021-го Соломія Вітвіцька розлучилася Владом Кочатковим після 8 років подружнього життя. Спочатку ведуча цю тему в публічному полі піднімати не хотіла, але зрештою зізналася, що причиною розриву була дуже здивована:

“Як виявилося, йому було некомфортно бути поруч зі мною, мною — публічною людиною”, – розповідала Соля.

На її ж думку, коханий навпаки має пишатися, якщо його жінка успішна, але завадити цьому може невпевненість чоловіка у собі.

Соломія Вітвіцька і Влад Кочатков
Соломія Вітвіцька дала волю почуттям, коли колишній чоловік вирішив йти на фронт

Втім, колишні розійшлися мирно і зберегли добрі стосунки одне з одним. Ба більше, вони нерідко викладають спільні фото в соціальних мережах, у коментарях до яких фанати щоразу сподіваються на возз’єднання пари.

Цього разу у себе в Інстаграмі Соломія Вітвіцька виклала нові фото з Кочатковим, а у підписі розповіла, що Влад займався волонтерством з перших днів війни, але зараз вирішив стати по інший бік фронту:

“Зачіску як мобілізований обирав сам. Форму ще не отримав, на навчання їде з дня на день. Кожен наближає перемогу як може. P.S. Щоб одразу все пояснити — ми і надалі дружимо після розлучення, а не є парою”.

Попри уточнення Соломії, коментатори засипали екс-подружжя компліментами з надією на те, що вони все ж таки зійдуться:

  • “Гарна пара!”;
  • “Ви пасуєте одне одному”;
  • “Як приємно бачити вас поруч! Звичайно, ваша справа! Ви чудові”;
  • “Солю, я так хочу, щоб ви були разом знову, бачу любов в ваших очах обох”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.