Екс-холостячка Ксенія Мішина готує сина до появи сестрички: чи причетний до поповнення Олександр Еллерт

Знаменита українська акторка та головна героїня першої "Холостячки" Ксенія Мішина готує свого сина Платона до появи сестрички у майбутньому.

Особисте життя Ксенії Мішиної було під прицілом камер, коли вона вирішила взяти участь у романтичному реаліті-шоу “Холостячка” на телеканалі СТБ. Це аналог всім відомого “Холостяка”, але головною героїнею стає жінка, серце якої намагаються підкорити красені-чоловіки.

Пошук кохання для акторки виявився вдалим — вона закохалася у гумориста Олександра Еллерта та зробила його переможцем проєкту. Пара почала жити разом майже одразу після фіналу і демонструвала справжню ідилію у стосунках. Крім того, вони не приховували спільних планів на майбутнє, у якому мало місце весілля і діти.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина
Екс-холостячка Ксенія Мішина готує сина до появи сестрички

Однак під річницю відносин Ксенія поставила у цій історії крапку, коли повідомила, що вони більше не разом. Як і передбачали фанати, Мішина і Еллерт неодноразово сходилися і розходилися, але перед війною вони офіційно були не парою.

В такі нелегкі часи влаштування особистого життя відійшло на другий план. Акторка зараз знаходиться в Європі, куди виїхала з сином Платоном, але не як біженка, а за робочим контрактом, що підписала ще в минулому році. Незважаючи на безпеку, за домівкою вони дуже сумують:

“Щодня ми з Платоном мріємо і представляємо той день, коли відчинимо двері своєї квартири та вдихнемо знайомий запах затишку та безпеки”, – писала Мішина в Інстаграмі.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Екс-холостячка Ксенія Мішина готує сина до появи сестрички

Також Ксенія зізналася, що хоче народити дівчинку, аби у сина була сестричка:

“Звідки ти взявся такий неймовірний? Мрію тепер про сестричку тобі”, – підписала кадр з Платоном екс-холостячка.

Екс-холостячка Ксенія Мішина готує сина до появи сестрички
Екс-холостячка Ксенія Мішина готує сина до появи сестрички

Схожі статті