“Одружився з мамою Вєрки Сердючки та виклав фото”: що відомо про таємне весілля Інни Білоконь і Андрія Данилка

Українська публіка не перший рік пліткує про службовий роман Вєрки Сердючки та її сценічної мами. Неабиякий резонанс викликало фото з каблучками в Інстаграмі Андрія Данилка.

Запальний дует Вєрки Сердючки та її мами не залишив байдужих, але окрім їхнього сценічного життя публіка не втомлюється спостерігати і за особистим.

Інна та Андрій багато років дружать, при цьому шанувальники не перестають вбачати у стосунках артистів велику любов, незважаючи на те, що Білоконь офіційно заміжня за іншим чоловіком, якого не приховує. А от Данилко свою кохану жодного разу не виводив у світ, хоча в мережі можна знайти спільні фото Сердючки зі своєю сценічною мамою з відпочинку за кордоном.

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Що відомо про таємне весілля Інни Білоконь і Андрія Данилка

Дивлячись на ці кадри, можна припустити, що позує на них романтична пара. Крім того, одного разу в інтерв’ю Данилко зіграв зі Славою Дьоміним у гру, за правилами якої він мав збрехати у відповідь на задане питання.

Так ведучий запитав у Андрія, чи був між ним та Інною роман, на що почув: “Ні”, після чого поспішив додати: “Оце я ляпнув”.

Чергова хвиля чуток про любовний зв’язок колег здійнялася після того, як в Інстаграмі Сердючки з’явилося фото Інни в чиїхось обіймах, а на передній план вийшли руки з каблучками.

У підписі до кадру Андрій запропонував шанувальникам відгадати, в чому ж тут загадка, тож без припущень про весілля не обійшлося. Ба більше, коментатори передбачили реакцію вітчизняних ЗМІ:

Скоро у всіх новинах країни: “Данилко одружився з мамою Вєрки Сердючки та виклав фото з каблучками в Інстаграм”.

Що відомо про таємне весілля Інни Білоконь і Андрія Данилка
Що відомо про таємне весілля Інни Білоконь і Андрія Данилка

Схожі статті