Через 5 років шлюбу з Юрієм Горбуновим Катя Осадча заговорила про розлучення: “Два місяці не живу, а існую”

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча вперше показала свіжий кадр зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим та сколихнула мережу розмовами про розлучення.

Перший шлюб відомої української телеведучої Катерини Осадчої був вкрай невдалим. Молода модель вийшла заміж за українського політика, який був набагато старший за неї. В результаті подружжя не змогло знайти спільної мови та інтересів, і через декілька років після народження спільного сина подало на розлучення. Вдруге Катя вийшла заміж лише через 15 років. Її наступним обранцем став співведучий Юрій Горбунов, у романі з яким її підозрювали не один рік.

Через 5 років шлюбу з Юрієм Горбуновим Катя Осадча заговорила про розлучення

Цікаво, що в різноманітних інтерв’ю Катя підкреслювала своє негативне ставлення до шлюбу і заявляла, що єдине, що змусить її піти під вінець — це спільна дитина. Що власне і сталося. Розписалася з Юрієм Горбуновим вона тільки після того, як була впевнена, що народить дитину.

Пара щасливо жила 5 років і народила двох спільних дітей. Втім, життя вносить свої корективи. Нещодавно зірці довелося розстатися з коханим більш, ніж на два місяці, адже Катерина мала вивезти двох малюків у безпечне місце. Натомість Горбунов залишився на батьківщині і допомагає співвітчизникам подолати ворога. Нещодавно Катя прониклася сумом за Юрієм та опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільний кадр і заявила, що не час для розлучень.

Можливо, на неї вплинули новини про розлучення інших зірок.

Через 5 років шлюбу з Юрієм Горбуновим Катя Осадча заговорила про розлучення. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Втім. Підписники зовсім не оцінили такого по силу і почали ділитися своїми історіями, в яких їхні чоловіки знаходяться не в безпеці, а воюють.

Схожі статті