Амадор Лопес з гордістю заявив, що він — українець: у венесуельця є беззаперечні докази приналежності до України

Відомий український танцівник венесуельського походження Амадор Лопес вперше повідомив про те, що він став українцям законно. Усі деталі в нашій статті.

Знаменитий український танцівник венесуельського походження Амадор Лопес знаходиться на території нашої держави більше, ніж 15 років. Саме тут він розвивав свою кар’єру і ніс свою творчість у публіку.

Варто відмітити, що за цей час він встиг не тільки асимілюватися, але й перейняти українські звички, що звісно лише збільшує любов його фанатів до нього. Нещодавно зірка дав ексклюзивне інтерв’ю журналістам програми “Зірковий шлях”, в якому зізнався, що являється українцем.

Амадор Лопес з гордістю заявив, що він — українець

Амадор Лопес з гордістю заявив, що він — українець

Знаменитість дуже смішить той факт, що він став повноцінним громадянином України незадовго до 24 лютого, коли для його держави усе змінилося. Однак, він аніскільки не шкодує про свій вибір і заявляє, що є справжнім українцем. Варто відмітити, що боротьба за громадянства була дійсно важкою, адже в Україні немає посольство Венесуели, що унеможливлювало для нього відмову від свого старого громадянства. Нагадуємо, що в Україні неможливо мати два громадянства.

“Я нарешті справжній українець. З паспортом, документами”, – розказав він.

Варто відзначити, що увесь цей час він був з матір’ю, яка відмовлялася покидати кордони України і заявила, що вона є такою ж самою українкою, як і її син.

“Я зараз, як ніколи, дуже пишаюсь, що я українець, що я частина цього великого народу, великої держави, яка об’єднається, яка сильна духом, яка переможе обов’язково”, – підкреслив Лопес.

Тож поки з України одні чоловіки чекають, інші з вдячністю ставляться до своєї публіки та проявляють мужність.

Схожі статті