|
12.05.2022 18:08

Як виглядає перша дружина Винника Олега Анатолійовича: світловолоса красуня з мелодичним ім’ям

Олега Винника називають повелителем вовчиць через відповідний репертуар і сценічний образ справжнього серцеїда, який насправді виявився зразковим сім’янином.

Як виглядає перша дружина Винника Олега Анатолійовича

Як улюбленець жінок, Винник завжди в центрі уваги публіки — кожна його фанатка мріяла б опинитися на місці дружини співака, але це місце зайняте ще з молодості.

Хоч і не офіційно, але коханою жінкою Олега вважається його бек-вокалістка Таюне, справжнє ім’я якої Таїсія Сватко. Зустрілася майбутня пара під час навчання в училищі культури.

Як виглядає перша дружина Винника Олега Анатолійовича Як виглядає перша дружина Винника Олега Анатолійовича

За спогадами одного з викладачів Винника, з самого початку той поклав око на найскромнішу дівчину курсу — Таю-Таюне. Для них обох почуття стали першим щирим коханням, яке вони бережуть як зіницю ока.

Після гучного і пишного весілля Олег вирушив на заробітки до Німеччини, куди згодом переїхала і дружина. Там майбутній зірці вдалося досягти успіху в мюзиклах і здобути неабияку популярність. В той період у подружжя народився син, його назвали Юліаном, і хоча його батьки музиканти, він своє життя пов’язав зі спортом.

Як виглядає перша дружина Винника Олега Анатолійовича

Коли Винник вирішив повернутися додому, щоб підкорити українського слухача, Таюне його підтримала та поїхала разом з ним, зайнявши позицію бек-вокалістки. На кожному концерті, виступі пара нерозлучна, а фанати захоплюються тим, як органічно звучать їхні голоси та як Олег і Таїсія пасують одне одному.