Тоня Матвієнко показала 74-річну маму Ніну в екстремально прозорій сукні: “Ніяка Повалій поруч не стояла”

Народна артистка України Ніна Матвієнко разом зі своєю донькою Тонею виступила на благодійному концерті, фото з якого вже з'явилися в мережі.

Родина Матвієнко завжди була дружною і нерозлучною, поки в Україні не почалася війна, яка розлучила зіркове сімейство. Після повномасштабного російського вторгнення Тоня Матвієнко разом з доньками виїхала за кордон, а Ніна Митрофанівна залишилася на Батьківщині.

Нарешті після двох місяців порізно родички возз’єдналися в Німеччині. Відео їхньої зустрічі неабияк зворушило мережу, а цього разу в Інстаграмі дружини Арсена Мірзояна зв’яилися фото з благодійного концерту в місті Магдебург.

Як живе Ніна Матвієнко у компанії понаїхавшого зятя Мірзояна і доньки Тоні
Тоня Матвієнко показала 74-річну маму Ніну в екстремально прозорій сукні

Антоніна постала в доволі стриманому образі — коричневому платті, яке доповнила мінімалістичними прикрасами, тоді як від 74-річної Ніни Матвієнко неможливо було відвести погляд.

Артистка вийшла на сцену в подвійній напівпрозорій сукні бузкового кольору з об’ємними рукавами, зробила зачіску з косою, макіяж з акцентом на очі та одягла масивні сережки.

У підписі Тоня зізналася, що помітила в поглядах глядачів сльози, які відблискували наче зоряне небо.

Коментатори одразу ж засипали співачок компліментами, з якими важко не погодитися:

  • “Талановиті красуні з неймовірно соковитим голосом!”;
  • “Мама і доця красуні, дай вам Боже здоров’я на многая літа”;
  • “Наші найяскравіші зіроньки!”;
  • “Ваші пісні — нема нічого кращого, слухала б та й слухала. Ніяка Повалій поруч з вами не стояла”.

Нагадаємо, 9 травня Таїсія Повалій заспівала перед російськими генералами українську “Пісню про рушник”, продемонструвавши таким чином свою громадянську позицію.

Схожі статті