Снаряд з автографом: Даша Астаф’єва показала подарунок від військових — кому дістанеться серце самотньої красуні

Українська модель та акторка Даша Астаф'єва активно підтримує українських захисників - знаменитість практично щодня готує для них їжу на волонтерських кузнях.

Українська акторка Даша Астаф’єва ще в перші дні повномасштабного вторгнення росіян на територію України здивувала усіх своїх співвітчизніків. Гламурна світська левиця проміняла світські тусовки, підбори та макяіж на ніж, яким вона практично щодня чистить картоплю та готує для захисників України свіжі та теплі обіди.

Так поважати та дослухатися до моделі почала ще більше аудиторія, а українські військові навіть нещодавно зробили для Даші деякий сюрприз, який вона показала у своєму особистому блозі. Бійці на одному зі снарядів написали “Від Даші Астаф’євої”. Скоріш за все цей снаряд призначений для російського ворога.

Даша Астаф'єва показала подарунок від військових
Даша Астаф’єва показала подарунок від військових

“Постійно думаю про чоловіків, які нас боронять. Що багато з них – це звичайні хлопці, які змушені були взяти зброю в руки та захищати свої батьківщини, країну. Творити нову історію, МИР. Світ, який захищається від “русскава міра” назавжди буде перед очима. З цими жахіттями та незабутніми кадрами горя, які лишили після себе орксєяне..
І кожного дня, цей світ дивує тим, яка в нас воля та жага до перемоги. Які в нас чудові люди. Для мене особисто, кожен, хто лишився і робить свою справу в країні назавжди герой!
Слава нашим охоронцям, слава захисникам, слава президенту та команді!
СЛАВА ЗСУ”, – написала співачка.

У відповідь військовим Даша зробила для них знімок, на якому вона тримає у руці картоплину. “На другій фотці моя атвєтка”, – написала зірка. Таким чином Астаф’єва показала, що вона продовжує працювати задля України та не збирається зупинятися до перемоги.

Даша Астаф'єва чистить картоплю
Даша Астаф’єва чистить картоплю

Схожі статті