Євген Клопотенко з МастерШеф вперше розповів про свою таємну обраницю Валерію: “Це не західноукраїнська красуня”

Найвідоміший український кулінар Євген Клопотенко дав ексклюзивне інтерв'ю і вперше розповів про свою нову обраницу Валерію. Усі деталі в статті..

Для фанаток відомого українського кулінара Євгена Клопотенка наступили чорні дні, адже його серце тепер зайняте офіційно. Виявляється, не так давно холостяк зустрів дівчину, яка полонила його думки і увійшла в його життя, у якості коханої. Хто вона, він розповів в ексклюзивному інтерв’ю.

Євген Клопотенко з МастерШеф вперше розповів про свою таємну обраницю Валерію

Євген Клопотенко та Марина Соботюк розпочнуть популяризацію борщу
Євген Клопотенко з МастерШеф вперше розповів про свою таємну обраницю Валерію

З коханою Євген зв’язався прямо на очах журналіста та поговорив з нею по телефону. Валерія має добре почуття гумору і загравала з Клопотенко прямо перед публікою. Сам кулінар поки що не говорить про ступінь серйозності його роману, але заявив про абсолютну закоханість..

“Останні три тижні… Я познайомився з однією дівчиною, у моєму серці оселилася Валерія. Я просто раніше вважав, що існує закоханість і твоє серце зайняте на все життя. А тут мені просто дуже добре. Зараз у мене є стосунки”, – наголосив Клопотенко. у YouTube-програмі “Розмова”.

Також Євген підкреслив, що “це не західноукраїнська красуня”, натякаючи на її витоки.

Також кулінар поділився своїм баченням України в майбутньому. Чоловік вважає, що наша держава візьме курс Ізраїлю, який за увесь свій період існування був вимушено мілітаризованим. На даний момент ця країна задає тон іншим, і брати з неї приклад дійсно хороша ідея. Необхідно відзначити, що Ізраілі дівчата служать на рівні з чоловіками.

Росію Євген порівняв з Палестиною, яка також не відмовляється від своїх цілей та продовжує конфлікт з сусідньою державу.

Схожі статті