ALEKSEEV змушує свою обраницю з ВІА ГРИ змінити російське громадянство на українське? Співак має тверді наміри

Знаменитий український співак Микита Алексєєв вперше дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому зізнався, що хоче, щоб його дівчина змінила своє громадянство.

Більше року тому відомий український співак Микита Алєксєєв зізнався, що знаходиться у стосунках з солісткою відомого жіночого гурту Уляною. Віагрянка має російське громадянство, але співак нещодавно вирішив це змінити.

ALEKSEEV змушує свою обраницю-віагрянку змінити російське громадянство на українське?

Куди зник зі сцени ALEKSEEV
ALEKSEEV змушує свою обраницю-віагрянку змінити російське громадянство на українське

Так, він зізнався, що дуже хоче, щоб вона отримала українське громадянство. Варто відмітити, що не так давно вона повернулася до України. Сталося це у 2022-му. Пара довго не могла реалізувати це через те, що українки масово покидали країну, і було-б зовсім нелогічним приймати Уляну тоді, коли існувала небезпека для життя.

“Зрозуміло, якщо вона повернулася сюди, то вона на нашому боці. Вона сильно вірить у те, що добро на нашому боці. Я, як чоловік, який її дуже любить, хочу для неї тільки кращого в майбутньому. Я дуже хочу змінити її. громадянство”, – зізнався співак.

Микита зазначив, що його обраний ця на стороні України, вірить у її перемогу та процвітання. Можливо, це був тонкий натяк на те, що не за горами весілля.

Нагадуємо, що історія кохання Микити та Уляни є вельми незвичайною. Коли вони вперше зустрілися, Алєксєєв знаходився у стосунках з іншою. Не дивлячись на шалену симпатію, він відмовився від ідеї роману з красунею. Однак ці думки не полишали його голову впродовж півроку, і тоді він зрозумів, що необхідно порвати стосунки та завойовувати серце Уляни, яка запала йому в душу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.