Катерина Бужинська відмовилася виступати на благодійному концерті в Болгарії: “Настав час покласти цьому край”

Відома українська співачка Катерина Бужинська відмовилася брати участь в благодійному концерті на підтримку України в Болгарії. Усі деталі в нашому матеріалі.

Катерина Бужинська не сидить склавши руки за кордоном, поки в Україні триває розв’язана росією війна. Артистка активно проявляє свою позицію на батьківщині чоловіка в Болгарії – відвідує мітинги, дає інтерв’ю, розповідає правду про ситуацію в соціальних мережах, а також бере участь у благодійних концертах, але цього разу вона відмовилася виступати на подібному заході.

Так, у себе в Інстаграмі Бужинська поділилася своїм обуренням з приводу обраної організаторами концерту програми:

“Я в Болгарії довгий час. І перше, що я зробила, я вивчила болгарську мову. Мені дуже хотілось більше розуміти народ, з яким я зараз живу і донести правду про те, що зараз відбувається в Україні. Я співаю українською, болгарською мовами. І мене дивує, що за 30 років деякі болгари не розрізняють українців від росіян. В Болгарії цим “руснаци” називають усіх, хто з пострадянських країн. І настав час покласти цьому край. Ось чому я відмовляюсь приймати участь в благодійному концерті, нібито на підтримку дітей, що постраждали від війни. Організатору Angel Rangelov неважливо якою мовою відбуватиметься концерт”.

Катерина Бужинська відмовилася виступати на благодійному концерті в Болгарії
Катерина Бужинська відмовилася виступати на благодійному концерті в Болгарії

Катерина вважає, що деякі люди користуються ситуацією:

“Я розумію, що зараз трендово і модно говорити про Україну, щось для неї робити. Усім хочеться бути на гребні популярності України. Але проявіть хоча б трохи поваги до неї, за рахунок якої ви хочете піаритись”.

За словами Бужинської, вона дипломатично попросила організатора виправити ситуацію, інакше вона відмовиться від участі в концерті:

“Ніби пообіцяли виправити, а потім все ж програма лишилась такою ж самою. Тому я не буду співати в цьому концерті”.

Схожі статті