Григорій Решетнік забрав дружину і дітей з України в європейське турне: “Тепер не буде ніяких сирен”

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік на третій місяць війни забрав дружину і дітей та виїхав за кордон — подалі від сирен та бомбосховищ.

Родина Григорія Решетніка застала війну у себе вдома в Києві. Маючи законне право перетнути кордон в умовах воєнного стану, телезірка не став цього робити, лише спільно з дружиною прийняв рішення перевезти дітей у більш безпечний Івано-Франківськ до батьків Христини.

Незважаючи на те, що Григорій за віком ще підлягає призову на службу, закон дає йому можливість покинути Україну на час війни, оскільки він багатодітний батько, а сини — неповнолітні.

В інтерв’ю ведучий “Холостяка” і “Холостячки” зауважував, що виїздити не хоче принципово, до того ж знаходячись на місці легше допомагати тим, хто потребує допомоги у ці непрості часи.

Григорій Решетнік скористався привілеєм та покинув Україну
Григорій Решетнік забрав дружину і дітей з України в європейське турне

Та нещодавно зіркова пара почала викладати фото і відео з Варшави — першої зупинки їхнього європейського турне:

“Попереду на нас чекає невеличке таке турне Європою. Гріша вестиме благодійні концерти, благодійні аукціона, будемо збирати кошти на нашу армію, на ЗСУ”, – пояснила дружина Григорія фанатам.

Григорій Решетнік та його дружина Христина нарешті готуються народити донечку.   Решетнік разом з родиною
Григорій Решетнік забрав дружину і дітей з України в європейське турне

Розуміючи, яка кількість критики на них виллється після виїзду за кордон, Христина Решетнік пояснила, чому вони несподівано вирішили усією сім’єю покинути Україну:

“Ми три місяці були з дітьми в Україні під сиренами і ховалися в бомбосховищах. Ми знаємо, що таке страх, сльози і відсутність сну. Наші діти складно переживають війну — особливо Дімуля. Коли ми перетнули польський кордон, перші його слова були: “Урааа! Мама, тепер не буде ніяких сирен і комендантської години!”.

Христина щаслива, що вони з чоловіком забезпечили спокій малюкам, хоч і не надовго.

Схожі статті