Ані Лорак заявила, що колишній чоловік-турок Мурат став бізнесменом за її рахунок: “Взяла в кредит півмільйона”

Скандально відома українська співачка Ані Лорак після розлучення з Муратом Налчаджиоглу заявила, що це саме на її кошти екс-чоловік побудував бізнес.

У 2009 році Ані Лорак вийшла заміж за турецького красеня Мурата Налчаджиолгу, з яким познайомилася в готелі на відпочинку. Між ними швидко зав’язався роман, тож чоловік залишив свою роботу та заради поп-діви переїхав у Київ, де мріяв відкрити власний ресторан.

Розуміючи, як важко коханому на новому місці без знання мови, Кароліна вирішила допомогти йому з бізнесом і взяла на себе великий кредит, про що вона розповідала в інтерв’ю:

“Я допомогла відкрити йому ресторан, у нього була мрія. Я взяла в кредит півмільйона доларів на його бізнес, тому що коли ти кохаєш людину, ти питань не ставиш, просто кохаєш”.

Мурат Налчаджиоглу показав колишню свекруху Ані Лорак
Ані Лорак заявила, що колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу став бізнесменом за її рахунок

Та пізніше з’ясувалося, що щедрість дружини Мурат не оцінив, адже не зміг стати для неї супутником на все життя, хоча у пари є спільна дитина, донька Софія.

Мрії Лорак про щасливу сім’ю були вщент зруйновані, коли Налчаджиоглу спіймався на зраді. Зірка спершу закрила на це очі, щоб зберегти родину, однак ситуація повторилася — чоловік знову був помічений за спілкуванням з іншою.

Колишній чоловік Ані Лорак турок Мурат вже обзавівся новою тещею
Ані Лорак заявила, що колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу став бізнесменом за її рахунок

Вже тоді Ані подала на розлучення і у 2019-му шлюб був офіційно розірваний. Недовго турок сумував у статусі холостяка та восени 2021-го освідчився новій молодій коханій, з якою зараз перечікує війну в Туреччині.

А де зникла Кароліна після втечі з росії достовірно невідомо. Зауважимо, з 2014-го співачка будувала кар’єру на російській естраді, але вторгнення на територію України ніяк не прокоментувала і зникла з публічного поля.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.