Коли Алла Мазур встигла стати мамою і чому про це мовчав Роберт Опаленик: приховати правду не вдалося

Одна з найвідоміших українських журналісток Алла Мазур подробиці особистого життя не розсекречує, але деякі факти приховати від публіки все ж таки не вдалося.

Алла Мазур — авторитетна журналістка, яку можна назвати справжньою старожилкою “плюсів”. Ще в шкільні роки вона писала статті в місцеву газету, вищу освіту отримала в Київському університеті імені Тараса Шевченка на факультеті журналістики, і саме 1+1 приніс їй широку популярність.

Багато років ведуча ТСН тримає українців в курсі всіх новин, але не лише це цікавить публіку. Однією з найобговорюваніших публікою тем є особисте життя героїні статті.

На піку своєї кар’єри у 42 роки Алла стала мамою хлопчика Артема. Він є першим і єдиним нащадком знаменитості. Особистість його батька журналістка ніколи не видавала, але зізнавалася, що він привітав кохану першим — одразу приїхав у пологовий будинок та презентував новоспеченій мамі розкішний букет квітів.

Коли Алла Мазур встигла стати мамою і чому про це мовчав Роберт Опаленик

Своє рішення не посвячувати фанатів у деталі особистого Мазур прийняла через те, що ще до народження дитини в пресі почали з’являтися безліч вигадок, тож розвивати сімейну тему вона не захотіла і з роками.

Точно відомо, що син Алли має в документах прізвище батька, він російськомовний, на її професійну діяльність не впливає, бо не політик і не олігарх, як запевняє журналістка.

За чутками, ним може бути Роберт Опаленик, що займає посаду головного редактора “ТСН Тиждень”, оскільки неодноразово Мазур виходила на світські раути саме в його компанії, але офіційно, звичайно, їхні стосунки суто робочі та не виходять за професійні рамки.

Роберт Опаленик і Алла Мазур
Коли Алла Мазур встигла стати мамою і чому про це мовчав Роберт Опаленик

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.