Успішні, але самотні: Лідія Таран, Алла Мазур та інші українські зірки, які виховують дітей без допомоги чоловіка

Популярні жінки часто тягнуть на собі не лише кар'єрні обов'язки, а й типові домашні. Дізнайтеся кому віртуозно вдалося поєднати роботу і материнство.

Для багатьох людей зірки — успішні люди, які можуть отримати будь-що та стати по-справжньому щасливими. Однак, навіть серед знаменитостей є багато тих, хто так і не зміг побудувати щасливі стосунки.

Тіна Кароль

Співачка Тіна Кароль зараз виховує сина Веніаміна. Хлопчик живе окремо від зіркової мами — артистка влаштувала його в школу в Лондоні, де він здобуває освіту. Коли Веніаміну було усього 5 років він втратив батька — чоловік Тіни Кароль, продюсер Євген Огір, пішов із життя у 2013-му після довготривалої боротьби з онкологією. З того часу Тіна всю себе приділяє сину та взагалі не говорить про особисте життя на публіку.

Тіна Кароль показала, як Веніамін танцює гопак
Тіна Кароль показала сина Веніаміна

Алла Мазур

Зірка “Телевізійної служби новин” стала мамою у 43 роки. Свого єдиного сина Артема Алла Мазур народила у 2013 році. Ім’я батька хлопчика телеведуча ретельно приховує й досі, а тема особистого життя для неї — справжнє табу.

Світлана Лобода

Екс-віагрянка виховує двох доньок — Євангеліну та Тільду. З батьком старшої, українським хореографом Андрієм Царьом, артистка розлучилася, коли донька була ще маленькою. Зараз Світлана рідко спілкується з колишнім, однак не забороняє Євангеліні підтримувати зв’язок з татом. Батька молодшої Тільди Лобода ретельно приховує. Прихильники вважають, що співачка народила дівчинку від німецького рокера Тілля Ліндеманна, однак офіційно Лобода — мати-одиначка.

Світлана Лобода з обома доньками – Тільдою і Євою
Світлана Лобода з обома доньками – Тільдою і Євою

Ксенія Мішина

Головна героїня першої “Холостячки”, українська акторка Ксенія Мішина, виховує сина Платона. З батьком хлопчика артистка розлучилася і практично не спілкується, тож і виховання сина — в основному, саме її обов’язок.

Лідія Таран

Ще одна зірка “Плюсів”, яка тримає особисте життя під строгим секретом — Лідія Таран. Вона виховує доньку Василину від ведучого Андрія Доманського, однак з ним Лідія практично перестала спілкуватися після розлучення.

Схожі статті