Зятем вже не буде: родина Аліни Гросу видала справжнє ставлення до мовчуна-росіянина Романа Полянського

Мама знаменитої української співачки Аліни Гросу від писалася від майбутнього зятя Романа Полянського. Що сталося у сім'ї зірки?

Відома українська співачка Аліна Гросу наприкінці лютого евакуювалася з Києва до Львова, де в неї є розкішний будинок. Саме там вона вирішила приймати своїх співвітчизників, надала їм спальне місце, а також гарячі сніданки та обіди. Увесь цей час, поки Аліна зникала на кухні, її обранця Романа Полянського не видно та не чутно.

Родина Аліни Гросу видала справжнє ставлення до мовчуна-росіянина Романа Полянського

Як виглядає перша дружина Романа Полянського
Родина Аліни Гросу видала справжнє ставлення до мовчуна-росіянина Романа Полянського

У світлі останніх подій спочатку на це ніхто не звернув увагу. Але згодом фанати все ж таки помітили, що Романа, який постійно крутився поруч з Аліною і з’являвся у кадрі, немає більше двох місяців. Ба більше, актор закрив особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, і робить вигляд, наче його просто немає.

На колегу з росії, який увесь цей час працював на території України, звернула увагу Наталка Денисенко, яка заявила, що Роман мовчить та не висловлює свою позицію, хоча усі ці роки заробляв саме українські гроші. Зірка впевнена, що таких людей не має бути в українському шоу-бізнесі взагалі.

Полянський закид у свою сторону проігнорував. І хоча Аліна Гросу досі підписана на свого обранця і ніяк не коментує стосунки з ним, стало відомо, що її мама, яка активно її підтримує у боротьбі, а також жертвує колосальні суми грошей для українців, на майбутнього зятя не підписана. Чи означає це щось серйозне, буде відомо згодом, але, імовірніше за все, зіркова теща майбутньому більше не рада.

Схожі статті