Як виглядає перший чоловік Світлани Лободи: пластичний красень-танцівник, якому співачка подарувала старшу доньку

Екс-віагрянка Світлана Лобода останнім часом не любить розповідати прихильникам про своє особисте життя. Хоча за її першим офіційним романом свого часу спостерігала вся країна.

На початку нульових Світлана Лобода практично увірвалася у світ українського шоу-бізнесу. Її першою “великою” роботою став колектив “Віа Гра”, у якому юна виконавиця пробула усього рік, однак встигла полюбитися слухачам своїми пухкими губами, рудими кучерями, а також вокалу. Світлана встигла навіть знятися у мюзиклі “Сорочинський ярмарок” у складі гурту, що також позитивно відбилося на її популярності.

Після того, як Лобода покинула колектив, вона почала активно працювати над сольною кар’єрою. Сьогодні музичні критики називають її однією з найбільш успішних віагрянок, яка дійсно змогла побудувати яскравий особистий бренд.

За серце Світлани готові позмагатися мільйони чоловіків, однак сама виконавиця досить холодно ставиться до кавалерів та практично не розповідає про особисте життя на публіку. Артистка самостійно виховує двох доньок — Євангеліну та Тільду. Молодшу дівчинку Лобода народила у Штатах у 2018 році, однак ім’я її батька все ще залишається невідомим.

Світлана Лобода у складі гурту “ВІА Гра”. Фото взято на просторах мережі.

Прихильники співачки підозрюють у батьківстві лідера німецького рок-гурту Rammstein Тілля Ліндеманна, мовляв саме на його честь і назвали дівчинку. Однак самі музиканти не дають жодних коментарів щодо цих домислів.

Світлана Лобода та Андрій Цар

А ось за романом Лободи з батьком старшої доньки Євангеліни, хореографом Андрієм Царьом, свого часу спостерігала вся країна. Чоловік працював з балетом Світлани — саме під час спільної роботи. зародилося їхнє кохання. Однак воно згасло за декілька років — пара недовго прожила у цивільному шлюбі, а згодом розійшлася. Причина розлучення стала досить банальною для знаменитостей — закохані не могли змиритися зі щільними гастрольними графіками та запальними характерами один одного.

Нагадаємо, що Лобода підтримує дружні стосунки з Андрієм заради спільної доньки, яка спілкується з татом.

Схожі статті