Олег Винник назавжди покинув Україну? У мережі з’ясували, де знаходиться зірка: “Змінити роботу, місце проживання”

Фанати відомого українського виконавця Олега Винника можуть вважатися одними з найвірніших. Однак навіть для повелителя вовчиць існують певні межі.

Після 24 лютого відомий український виконавець Олег Винник час від часу виходив на зв’язок зі своїми шанувальниками. Втім, якщо порівняти ці крихітні звернення до співвітчизників від повелителя вовчиць та інших зірок, то в голову приходять неприємні висновки.

Фанатки артиста сильно розчаровані його відсутністю. Знаменитість не дає ніяких коментарів стосовно свого місця знаходження, не спілкується з користувачами на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і взагалі уникає будь-якої можливості вийти на зв’язок та показати, де він знаходиться.

У мережі з’ясували, де знаходиться Олег Винник

У мережі з’ясували, де знаходиться Олег Винник. Скріншот коментаря під публікацією артиста

Це наштовхнуло його шанувальниць на думку, що на даний момент він знаходиться у Німеччині, де в нього є вид на проживання, квартира і студія звукозапису, або д в іншій європейській державі. Хоча, для багатьох чоловіків виїзд заборонений, все ж таки існують певні правила, які дозволяють виїхати разом з сім’єю.  Фанатська база виконавця розділилася на два табори. Одні впевнені, що той зрадив Україну, інші ж запевняють, що Олег Винник знаходиться на своїй батьківщині. Варто відмітити, що місцезнаходження акаунту — Україна.

У мережі з’ясували, де знаходиться Олег Винник. Скріншот коментарів під публікацією співака

У коментарях під останньою публікацію Олега Винника розпочалися справжні скандали. Фанати намагаються з’ясувати, де знаходиться зірка, а також починають дратуватися через те, що їхні думки стосовно локації повелителя вовчиць абсолютно не сходяться.

Схожі статті