37-річна Тіна Кароль вийшла у світ у сукні за 40 гривень: стала скромницею чи бажає всім сподобатися? (ФОТО)

Тіна Кароль завжди може вразити своїм стилем та смаком. Артистка ретельно підбирає свої образи і збирає купу захоплених поглядів, як від чоловіків, так і від жінок.

Тіна Кароль. Ця артистка багато років працювала над своїм образом. Зірка пройшла шлях від кучерявої білявки у яскравих сукнях до справжньої ікони стилю. Їй ладні підбирати наряди провідні дизайнери України та світу.

Роздивитися весь гардероб знаменитості її прихильники могли наповну під час епохи її тренерства у “Голосі країни”. Кожна її поява у кріслі викликала справжній фурор. Втім, нещодавно виявилося, що сукню Тіни Кароль одна з блогерок у “Тік-тоці” знайшла на секонд-хенді.

37-річна Тіна Кароль вийшла у світ у сукні за 40 гривень

Дівчина повідомила, що покупка одягу їй обійшлася у 40 гривень. Проте, вона не сумнівається, що плаття – брендове. Таке саме було й у нашої поп-діви.

Зараз, звісно, зірці не до карколомних суконь. Вона захоплюється громадською діяльністю та активно відвідує закордонні країни з метою розповісти правду про події в Україні, а ще згуртувати навколо себе більше союзників на підтримку нашої держави.

Щоправда, біда застала Тіну 24 лютого, коли вона була у монастирі. Зірка зізналася, що відчувала небезпеку та поїхала геть. Втім, довго осторонь проблем Батьківщини не змогла бути та почала активно виступати на мітингах, зустрічатися з біженцями.

Нагадаємо, поп-діву нещодавно помітили з візитом у Японії. У східній країні зірку дуже гарно зустріли і навіть прозвали “Українською Брітні Спірс”. Сама Кароль у захваті від того, скільки людей готові допомагати нам у скруті.

Схожі статті