48-річна Наталія Мосейчук терміново звернулася до астролога: хоче дізнатися точну дату української перемоги?

Наталія Мосейчук завжди здавалася справжньою залізною леді. Втім, виявилося, вона цікавиться езотерикою та навіть питається порад в астрологів.

Сьогодні кожен українець мріє про нашу перемогу, але всіх хвилює питання, коли ж настане омріяний момент. Наталія Мосейчук звернулася з таким питанням до астролога Анжели Перл. Телеведуча, відома своїми серйозними політичними програмами, виявилася небайдужою до езотерики.

“П’ятниця, 13-те – не привід чекати поганих звісток. Тому – довгоочікувана астрологиня Анжела Перл!

Анжелу добре знають в усьому світі, у неї армія прихильників, її прогнозів чекають, ними користуються, як дорожніми картами. Окрім того – вона українка! Наша!”, – написала натхненно знаменитість.

На 10-й хвилині прозвучало головне питання. Анжела запевнила, що ситуація не є простою і вона бачить, що останні битви можуть проходити і напередодні нового 2023 року. Втім, астролог вважає, що у столиці досить безпечно. Сама ж хоче повернутися додому у Київ у серпні.

Наталія, звісно не очікувала почути, що бої будуть тривати до грудня. Проте, сподівається на краще.

Нагадаємо, що Мосейчук почала працювати, як журналіст у 1993 році. Розвивалася на місцевому телебаченні у Житомирі, але завжди марила про столицю. У 2003-му вона отримала запрошення з “5 каналу”. Згодом вирішила не зупинятися на досягнутому та радо перейшла на “1+1”. Вона, хоч і спеціалізується на політичних проблемах, але небайдужо ставиться до соціальних питань. Зокрема вона займалася проєктом Global Teacher Prize Ukraine.

Схожі статті