Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний після розставання з Огнєвіч зізнався про нерозділене кохання: “Є одна”

Відомий український бізнесмен та колишній Злати Огнєвіч вперше зізнався про своє нерозділене кохання. Усі деталі дізнайтеся у нашій статті.

Стосунки відомої української співачки Злати Огнєвіч та її обранця Андрія Задворного, на жаль, протривали зовсім недовго. Через півтора місяця після закінчення проекту бізнесмен раптово зрозумів, що не кохає екс-холостячку. Зірка проливала сльози, але все дарма.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний після розставання з Огнєвіч зізнався про нерозділене кохання

Життя чоловіка кардинальним чином не змінилося, хіба що він намагається втримати свою популярність та веде власний мікроблог. Він показує фанатам своє повсякденне життя, зустрічі з донькою Кірою, а інколи ділиться і секретами. Наприклад, нещодавно він розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм про нерозділене кохання.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний після розставання з Огнєвіч зізнався про нерозділене кохання. Скріншоти особистої сторінки бізнесмена.

Як можна зрозуміти, Задворний був у Луцьку. Андрій зазначив, що місто дуже чисте і в ньому легко дихати. А також блогер зазначив, що зазвичай він має історію, пов’язану з будь-яким містом. Але ось із Луцьком такої історії немає. Але потім Задворний згадав одну дівчину:

“Є одна історія і це моя історія п’ятирічної давності невзаємного кохання з однією дівчиною з Луцька. Отже, привіт Луцьк”

Варто відмітити, що ця історія дивним чином перегукується з його шлюбом, в якому він перебував приблизно тоді ж.

Нагадуємо, що у Злати Огнєвіч була можливість познайомитися з колишньою дружиною обранця. Ця зустріч, на диво, вийшла дуже доброзичливою та приємною.

Схожі статті