Олександр Пономарьов публічно припав до світловолосої красуні у вишиванці: нарешті розкрив особистість дружини?

Знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов сколихнув мережу новим фото з вродливою жінкою. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитий український співак Олександр Пономарьов був одружений двічі. Його цивільна дружина Олена Мозгова пішла від нього, коли зрозуміла, що закохана в іншого. Інша обраниця Вікторія Мартинюк зізнавалася, що ставлення до неї зірки, а зокрема численні зради та відсутність поваги, поклали край їхньому союзу.

Олександр Пономарьов публічно припав до світловолосої красуні у вишиванці

Після численних скандалів у пресі Олександр прийняв рішення не робити наступні стосунки публічними і вже понад 10 років ховає обраниць. Втім, колишня дружина, Вікторія Мартинюк, видала його секрет, заявивши, що в нього є цивільна дружина. І вона дуже добре ставиться до пасинка. Але особистості жінки не розкрила.

Існує велика вирогідність того, що вона постійно знаходиться у полі зору, просто її ніхто не помічає. Наприклад, нещодавно співак опублікував нове фото, на якому припав до двух вродливих дівчат. Одна з них не підходить на роль коханої Пономарьова через вік, але інша здається втіленням його смаків.

Олександр Пономарьов публічно припав до світловолосої красуні у вишиванці. Скріншот особистої сторінки зірки

Прекрасна жінка у вишиванці зі світлим волоссям дуже гармонійно виглядає поруч з золотим голосом України. Та навряд зірка зізнається, чи пов’язує його щось з нею.

Нагадуємо, що не так давно стосунки співака з Оленою Мозговою знову зіпсувалися. Артист звинуватив зірку у зраді, за що отримав публічне звернення та прохання забути продюсерку назавжди. Олександр проігнорував емоції колишньої.

Схожі статті