Катя Бужинська потрапила у гучний скандал у Болгарії через Україну: “Проявіть хоча б трошки поваги”

Знаменита україно-болгарська співачка Катерина Бужинська вперше розповіла про скандал, у який потрапила в Болгарії. Що саме сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка Катерина Бужинська вже багато років проживає у Болгарії. Саме там вона виховує своїх дітей та витрачає гроші. Звісно, з 24 лютого вона намагається допомогти Україні. Як і більшість артистів у цей список потрапили гастролі, які допомогають розповсюдити інформацію про ситуацію, а також підтримати співвітчизників.

Катя Бужинська потрапила у гучний скандал у Болгарії через Україну

Катерина Бужинська з двійнятами
Катя Бужинська потрапила у гучний скандал у Болгарії через Україну

Не так давно в неї з’явилася можливість заспівати для болгар українською, але ця ідея Буда провальною. Замість того, щоб взяти участь у благодійному концерті, зірка потрапила у гучний скандал. Виявляється, разом з Катею Будинською збиралися виступати артисти, які готували номери російською. Артистка не стримувала свого гніву. І, звісно, відмовилася від такого лицемірного вчинку.

“Я розумію, що зараз трендово і модно говорити про Україну, щось для неї робити. Усім хочеться бути на гребні популярності України. Але проявіть хоча б трохи поваги до неї, за рахунок якої ви хочете піаритись”, – обурилася Бужинська.

Бужинська вважає, що це абсолютно неприйнятно, влаштовувати російсько-український концерт. Також вона зазначила, що завжди з повагою ставилася до Болгарії, навмисне вивчила болгарську, щоб жити у цій країні, і не очікувала, що отримає таку відповідь від цієї держави.

“Я в Болгарії довгий час. І перше, що я зробила, я вивчила болгарську мову. Мені дуже хотілось більше розуміти народ, з яким я зараз живу і донести правду про те, що зараз відбувається в Україні . Я співаю українською, болгарською мовами. І мене дивує, що за 30 років деякі болгари не розрізняють українців від росіян”

Схожі статті