Хто зробив Могилевську вагітною? Зірка не змогла приховати свій стан і засвітила величезний живіт посеред Києва

Відома українська співачка Наталія Могилевська роками мріяла стати мамою, але приховала той факт, що ходила по столиці з великим животом. Що сталося?

Близько 10 років тому відома українська артистка Наталія Могилевська сколихнула мережу фотографіями, які раптово потрапили до інфопростору. Вони були зроблені папараці і шокували своїм змістом.

На них відома співачка була з величезним круглим животом, який однозначно свідчив про її вагітність. Розмір плоду, імовірно, був таким, що артистка мала незабаром народити.

Хто зробив Наталю Могилевську вагітною

Згодом фанати співачки змогли побачити її з інших ракурсів, але вже на професійних знімках. Наталія сфотографувалася у студії, ніжно обійнявши кругленький животик. У батьківстві підозрювали усіх підряд, від Ектора Хіменеса-Браво до Дмитра Гордона.

Хто зробив Наталю Могилевську вагітною?

Втім, правда дещо розчарувала аудиторію. Через декілька місяців з’ясувалося, що Могилевська насправді брала участь у зйомках фільму “Київський торт”, за сюжетом якого її героїня була вагітною. Тож живіт артистки насправді був підкладним, а Наталія не чекала на дитину.

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно
Хто зробив Наталю Могилевську вагітною

Необхідно відзначити, що це не перший скандал пов’язаний з цікавим положенням артистки. Так, її колишній обранець Олександр Ягольник звинуватив Наталію в тому, що вона позбавилася спільної дитини. Мовляв після цього, вона не могла завагітніти і навіть зверталася до канадських лікарів. Натомість Наталія відреагувала на цю новину дуже жорстко і подала в суд за наклеп.
Пізніше артистку також підозрювали у материнстві над Алісою Тарабаровою. Про їхній можливий кровний зв’язок говорили навіть на телебаченні.

Схожі статті