“Домалювала одиницю”: Ірина Федишин потрапила у скандал за виправдання про бали Польщі на Євробаченні 2022

Відома українська співачка Ірина Федишин потрапила у складі жюрі на Євробачення цього року, але неприємно вразила своїх шанувальників балами. Що сталося?

Вже не вперше українці вкрай незадоволені роботою власних журі на Євробаченні, які занижують оцінки тим, кого б українці хотіли побачити на Олімпі.

Минулого року Олександру Пономарьову добре дісталося від співвітчизників за заниження балів Литві, а цього року Ірина Федишин намагається виправдатися перед фанатами за бали для Польщі. Справа в тому, що країна, яка достойно виступила, а також неймовірно підтримувала Україну навіть під час конкурсу отримала від українських журі круглий нуль. Це спровокувало аудиторію на критику та публічне невдоволення.

Ірина Федишин потрапила у скандал за виправдання про бали Польщі на Євробаченні 2022

Ірина Федишин потрапила у скандал за виправдання про бали Польщі на Євробаченні 2022. Скріншоти коментарів під публікацією зірки

Ірина Федишин обрала шлях найменшого супротиву і заявила, що насправді вона підтримує думку своїх співвітчизників і також вважає, що Польша мала отримати більші бали. Щоб виправдатися за цю велику помилку вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram листочок з власними балами, які вона подарувала Польщі, хоча це насправді заборонено.

Таким чином Ірина намагалася довести, що вона поставила Польщі від себе 10 балів. Втім користувачі мережі не повірили їй і заявили, що Ірина просто домалювала одиницю до нуля.

Однак користувачі одразу викрили нечесність артистки. Адже на цьому бланку виставлялись не балли, а місце; також з математичної точки зору нуль неможливий у випадку, якщо Ірина Федишин поставила 10.

Схожі статті