Молода дружина Віктора Павліка покинула артиста і зустрічає захід сонця вже не з ним: “Така безумовна любов”

Молода дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка показала, як вона проводить час разом з маленьким сином та мамою в Ізраїлі.

Більше місяця тому молода дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катя залишила свій дім і рушила через Європу до Ізраїлю. Дівчина забрала з собою маленького сина та маму.

Тель-Авів вони обрали саме тому, що у цьому місті проживає рідна сестра Репяхової. Вона давно переїхала до Ізраїлю та вийшла заміж там. Катя підкреслила, що вона — не біженка, а тимчасово гостює у рідної людини. І хоча спочатку їй було дуже важко, згодом Каті вдалося повернутися до більш-менш звичного життя.

Молода дружина Віктора Павліка покинула артиста і зустрічає захід сонця вже не з ним

Так, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram ряд нових відеороликів. Зокрема дівчина відправилася розважатися в торгівельний центр, а потім разом з маленьким сином та мамою рушила на пляж, дивитися на захід сонця.

Молода дружина Віктора Павліка Катя покинула артиста і зустрічає захід сонця вже не з ним. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Варто відмітити, що не дивлячись на розлуку, Катя постійно згадує Віктора Франковича. Вона то публікує його пісні, хто розповідає, про що вони спілкувалися. Віктор Павлік також не б’є байдиків в Україні, а активно гастролює і дає безкоштовні концерти захисникам України. Артист усіма силами намагається підняти бойовий дух українців під час війни. Катя Репяхова дуже сподівається, що зможе відсвяткувати день народження їхнього спільного сина Михайла в Києві.

Але розуміє, що зважаючи на події, усе може розвиватися на за планом.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.