Тіна Кароль у жовто-блакитній сукні з мегарозрізами ошелешила округлостями: всі секрети виставила напоказ (ФОТО)

Не дарма Тіну Кароль називають поп-дівою української естради. Цього разу артистка виступила в Японії у жовто-блакитній сукні з мегарозрізами, зачарувавши своєю красою.

Тіна Кароль є однією з тих українських зірок, кого вже давно охрестили іконою стилю. Шанувальники не перестають захоплюватися її бездоганним смаком, який вона регулярно демонструє на сцені.

Зараз артистка робить все, аби допомогти Україні у війні, розв’язаній росією. Героїня статті прославляє Батьківщину на світовій арені, дає благодійні концерти, збираючи кошти на потреби ЗСУ, онкохворих діток силами свого фонду “Полюс тяжіння” і не тільки.

Тіна Кароль позбавилася зайвої ваги і вразила стрункістю
Тіна Кароль у жовто-блакитній сукні з мегарозрізами ошелешила округлостями

Цього разу Тіна влаштувала візит до Японії, де виступила на найпопулярнішому модному і музичному заході для жінок “Rakuten Girls Award 2022”. Перед глядачами українська поп-діва з’явилася у неймовірно розкішному патріотичному вбранні — пишній жовто-блакитній сукні з мегарозрізами в зоні декольте і на спідниці.

У себе в Інстаграмі Тіна Кароль виклала серію фото і відео з заходу, які привернули увагу безлічі користувачів мережі. На одному з кадрів артистка позувала, ефектно виставивши ніжку та захопивши своєю красою.

Тіна Кароль у жовто-блакитній сукні з мегарозрізами ошелешила округлостями
Тіна Кароль у жовто-блакитній сукні з мегарозрізами ошелешила округлостями

Не забула зірка подякувати як дизайнеру, що створив таке патріотичне плаття, так і Японії, яка підтримує Україну у боротьбі з ворогом.

Тіна впевнена, що музика в руках кожного артиста — це зброя, і зараз кожен крок кожного українця — це об’єднаний фронт:

“Ми боремося за право бути господарем на своїй землі”, – написала Кароль.

Поп-діва впевнена, що перемога обов’язково буде на боці України.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.