Перша дружина DZIDZIO була помічена в Яремче з молодим красенем: неспроста намалювала губи червоною помадою

Відома українська співачка Славія була помічена в Яремче разом з молодим красенем. Дізнайтеся, що відомо про супутника колишньої дружини DZIDZIO.

Рік тому історія кохання Славії та Дзідзьо завершилася — саме навесні 2021-го артист заявив, що розлучається з дружиною після більш ніж 20 років стосунків. Що саме стало причиною розладу в зірковій родині шанувальникам залишається тільки здогадуватися, бо точних причин вони не називали.

При цьому Ярослава в інтерв’ю пізніше зізнавалася, що їй було неприємно залишитися без підтримки чоловіка у спробах пробитися на сцену. Крім того, за її словами, Михайло постійно відкладав питання дітей, тож за увесь цей час у них так і не з’явилося спільних нащадків, а публіка тим часом підозрювала DZIDZIO у романі зі співачкою Олею Цибульською.

Попри всі неприємні подробиці, що спливли після розлучення, екс-подружжя залишилося друзями і продовжує одне одного підтримувати.

DZIDZIO та його колишня дружина Slavia
Перша дружина DZIDZIO була помічена в Яремче з молодим красенем

Зараз кожен з них робить все можливе, аби наблизити перемогу України над російськими окупантами. Дзідзьо їздить по країні і дає концерти для захисників разом з іншими колегами по сцені, а Славія цього разу була помічена з молодим красенем в Яремче, але не на відпочинок вона туди вирушила.

Співачка разом зі співаком Олегом Серафіним відвідала місце сили загиблого в Ірпені актора Паші Лі:

“Зараз ми на місці сили нашого воїна, друга, захисника Паші Лі. Який віддав своє життя за Україну. Важко усвідомлювати, що війна забирає у нас хороших друзів, рідних та близьких людей. Ми відчували присутність Паші на концерті, наче він був поруч, так близько — був у нашому серці…”.

На опублікованих фото Славія позує з чарівною усмішкою і намальованими червоною помадою губами.

Схожі статті