Софію Ротару просили дати притулок Аллі Пугачовій: виїхавши з росії, Примадонна не знала до кого звернутися

Софію Ротару і Аллу Пугачову давно вважали конкурентками. Зірки творили та виступали в один і той самий час, невпинно виборюючи собі нову аудиторію.

Про те, що Софія Михайлівна і Алла Борисівна не потоваришували ще за радянських часів говорять навіть зараз. Самі ж Примадонни так не вважають. Співали не так давно разом на одній сцені. Проте, колишній чоловік Пугачової, Олександр Стефанович, у своїй книжці спогадів пригадує, що все ж таки моменти в особистому спілкуванні співачок були.

Алла Пугачова з другим чоловіком Олександром Стефановичем

У праці “Пугачовочка”, чоловік розповів один цікавий епізод з життя артисток. Виявляється, Алла і Олександр мали працювати на круїзному лайнері, але в останній момент поїздка зірвалася та знаменитостям довелося лишитися у Ялті.

Радянські готелі були майже недоступним шиком навіть для зірок такого масштабу, як Примадонна. Тому питання, де ж лишитися на ніч стало гострим для подружжя. Стефанович пригадує, що його популярна дружина навідріз відмовилася контактувати з Софією Михайлівною. Довелося Олександру не слухати обраницю та звернутися до знаменитої українки, яка мала величезний вплив у Криму.

Ротару, за спогадами коханого Алли, поставилася до його прохання без ентузіазму, але все ж таки відважилася знайти та попіклуватися про найкращий номер для сценічної суперниці.

Нагадаємо, що Пугачова і Стефанович прожили разом з 1976 по 1980 роки. Чоловіка не стало у 2021-му. Він палко кохав артистку. Втім, вона не пішла на публічні проводи колишнього коханого. Зараз Алла Борисівна і взагалі емігрувала з рф.

Схожі статті