Розлучена Соломія Вітвіцька припала до ще не розлученого Андрія Джеджули: щасливі телеведучі світяться щастям

Відомі українські телеведучі Соломія Вітвіцька і Андрій Джеджула були помічені в обіймах одне одного на публічному заході, не ховаючись від поглядів українців.

Соломія Вітвіцька — одна з найулюбленіших телеглядачами ведучих ТСН, яка не приховує змін в особистому житті. В минулому році журналістка повідомила про розставання зі своїм чоловіком Владом Кочатковим після 8 років подружнього життя. Пара розійшлася мирно і досі підтримує добрі стосунки, даючи фанатам надію на можливе возз’єднання.

Соломія Вітвіцька пояснила, як возз'єдналася зі своїм колишнім чоловіком Владом
Розлучена Соломія Вітвіцька припала до ще не розлученого Андрія Джеджули

В Андрія Джеджули дещо інша історія. Його друга дружина Юлія Леус ще до народження спільної доньки Адель вирішила піти від обранця, звинувативши його в тому, що він дозволяв собі піднімати на неї руку. Шоумен все заперечує і запевняє, що дружина навмисне псує його репутацію, але саме він першим подав на розлучення, хоча офіційно молоді батьки досі одружені.

Юлія Леус та Андрій Джеджула
Розлучена Соломія Вітвіцька припала до ще не розлученого Андрія Джеджули

У ці непрості для України часи шляхи Соломії та Андрія перетнулися — зірок помітили в обіймах на одному з публічних заходів.

Так, в Інстаграмі Джеджули з’явилося фото з Вітвіцькою, на якому він приобійняв ведучу:

“Якщо люди не навчаться допомагати один одному, то рід людський зникне з лиця землі! – казали наші пращури. Прекрасний день добра у компанії з прекрасною співведучою Соломією Вітвіцькою на благодійному заході в Деснянському районі з братами поляками! У цей день мав змогу не тільки бути волонтером БО “Катюша”, але і спортсменом та ведучим на цьому імпровізованому дні україно-польської дружби! Слава Україні і Польщі!”, – написав Андрій.

Схожі статті