Колишній чоловік Ірини Білик анонсував концерт у росії: Аслан Ахмадов “перевзувся” та остаточно зрадив співачку

Російський продюсер та співак Аслан Ахмадов готується до концерту в москві. До цього його екс-дружина Ірина Білик заявляла, що він виступає проти дій росії в Україні.

Рік тому українська співачка Ірина Білик заявила про розлучення зі своїм п’ятим чоловіком, російським продюсером та співаком Асланом Ахмадовим, від якого артистка виховує сина Табріза. Додамо, зо хлопчика народила сурогатна мати, Ірина та Аслан мріяли також про другу дитину, дівчинку, проте подружжя розлучилося.

Офіційно причиною розставання виконавиця назвала відстань. Під час коронавірусного карантину Ахмадов повернувся до росії, де працював та жив. Ірина з Табрізом залишилися у Києві — майже рік пара не бачилася, а спілкувалася лише в режимі онлайн. Білик не влаштовувала така ситуація, тож вона подала на розлучення.

Ірина Білик та Аслан Ахмадов з сином
Ірина Білик та Аслан Ахмадов з сином

Не зважаючи на розрив, екс-подружжя підтримувало теплі стосунки, а Аслан продовжував брати активну участь у вихованні Табріза. Від початку повномасштабного вторгнення росії колишній чоловік Білик підтримав Україну та виступив проти війни.

Так, в одному з інтерв’ю Ірина розповіла, що в перші повномасштабного вторгнення вона одразу ж написала Аслану. Тоді він, звичайно, розгубився і не зміг висловити їй підтримку, але пізніше почав розповідати у своїх соціальних мережах про те, що в Україні відбувається не “спецоперація”, а реальна війна, яку розпочала саме росія.

За деякий час Ахмадов видалив усі ці публікації зі своїх соціальних мереж. Білик зазначила, що він отримав від “органів” попередження про кримінальну відповідальність за свої висловлювання та погляди.

Аслан Ахмадов та Ірина Білик
Аслан Ахмадов та Ірина Білик

Нещодавно стало відомо, що Аслан повернувся до активної діяльності та зараз готується до концерту в московському клубі 20 травня. Декого із користувачів мережі почав обурювати той факт, що Ахмадов буде розважати росіян, поки армія рф продовжує чинити злочини в Україні, до того ж позбавила його колишню дружину та сина дому.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.