Олексій Арестович після звільнення з Офісу Президента влаштувався на заправку: миє машини та радіє заробітку

Олексій Арестович на сьогоднішній день являється одним із найвідоміших людей в Україні. Щодня він готує свіжу повістку щодо ситуації з ворогом.

Ім’я Олексія Арестовича сьогодні знає чи не кожен українець, хоча до 24 лютого він був відомий серед досить обмеженого кола. За свої 46 років він встиг “засвітитися” у різних сферах діяльності — грав у театрі, був психологом, політиком, військовим експертом.

Від початку повномасштабного вторгнння росії на територію України Арестович проводить щоденні брифінги щодо ситуації на фронті. Він навіть отримав прізвисько “головний психолог України”, адже щоразу він знаходить щось позитивне, не зважаючи на складність ситуації в країні.

Як виглядають дружина і діти Олексія Арестовича
Олексій Арестович звільнився

Нещодавно Олексій Арестович не на жарт здивував своїх прихильників. Радник президента заявив, що його звільнили з Офісу Президента і тепер він влаштувався працювати на заправку, де миє машини українців.

На підтвердження цієї інформації Олексій опублікував відео, на якому він дійсно миє машину. Хоча сумніви викликав одяг Арестовича — не всі повірили, що працювати на заправці можна у класичній сорочці.

Як пише Арестович у Facebook, “на місячне затемнення я, нарешті, знайшов місце в житті”.

“Тепер, коли мене вигнали з Офісу президента, я влаштувався на заправку. І вважаю себе щасливою людиною, тому що в цей час далеко не кожен може знайти роботу”, – сказав він.

Зазначимо, що ця новина від Арестовича, дійсно скоріш за все — звичайний жарт. Офіційно заяви про його звільнення ніде не публікувалося, а також жоден із представників Офісу Президента не підтвердив цю інформацію. До того ж Олексій продовжує щодня виходити на зв’язок зі свіжою інформацією щодо ситуації на фронті.

Додамо, що Арестович зняв відео на заправці ОККО – зараз через дефіцит пального, там може заправитися лише спецтранспорт чи водії з талонами. Видно також, що на заправці немає черги.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.