Слава вдарила в голову: Олена Шоптенко поділилася симптомами зіркової хвороби

Хореограф зізналася, що хворіла на зіркову хворобу.

Днями у програмі “Зірковий шлях”, яка виходить на телеканалі “Україна”, хореограф і колишня учасниця проекту “Танці з зірками” Олена Шоптенко розповіла про початок танцювальної кар’єри. зірка танцювального шоу пригадала, що після перших вагомих успіхів не втрималася і підчепила зіркову хворобу. Це сталося після перемоги у першому сезоні “Танців з зірками “, коли танцівниця була у парі з нинішнім президентом Володимиром Зеленським. Олені Шоптенко на той час було лише 17 років. У випуску “Зіркового шляху” танцівниця поділилася думками про той непростий періоду і розповіла як вона тепер почувається.

У інтерв’ю популярній передачі Олена Шоптенко відверто зізналася. що проводилася жахливо і всюди козиряла статусом зірки. Також відома хореограф розповіла, що тепер зовсім по-іншому розуміє статус зірки. І він аж ніяк не виправдовує її зверхнього ставлення до оточуючих. Танцівниця зазначає, що повернутися до нормального стану їй допомогло усвідомлення того, що свою зірковість краще показувати не ставленням, а якісною роботою і проектами. До реальності Олену Шоптенко повернуло також розуміння того, що завжди знайдеться хтось кращий і їй є куди рости професійно.

Зараз Олена Шоптенко ввдверто зізнається, що з нею дуже непросто. Танцівниця дуже вимоглива до себе та інших і не лише на паркеті чи у тренувальній залі. Проте, за словами хореографа, вона працює над цим і навчається прислухатися до думки інших.

Олена Шоптенко танцює вдома
Олена Шоптенко танцює вдома

Зазначимо, що хореограф та колишня учасниця танцювального проекту “Танці з зірками” перехворіла на коронавірус. Після цього розповіла, що це були останні “Танці з зірками” за її участі. Зірка зауважила, що хвороба остаточно розставила все на свої місця і танцівниця зрозуміла, що прийняла правильне рішення.

Схожі статті