Розлючена Аліна Паш видала Ірину Білик з головою: українська Примадонна не гребувала поїздками і співами у Криму

Під національного відбору на Євробачення, Аліні Паш пригадали поїздки до Криму. Та співачка вразила несподіваним фактом: вона там побувала не сама.

Цього року національний відбір на “Євробачення-2022” став справжньою несподіванкою. Виявилося, що головна претендентка на місце у конкурсі, Аліна Паш, відвідувала у 2015 році Крим. Це збентежило прихильників, адже затаїлася думка про те, що співачка могла туди приїхати не через територію України.

Втім, зірка виступила із заявою про те, що не порушувала правил. Разом із цим, вже після перемоги гурту Kalush в Італії, Аліна у себе в Інстаграмі повідала історію про те, що тоді поїхала на півострів не сама, а з українською Примадонною – Іриною Білик. Виступ відбувся не в традиційному форматі.

“Я не виступала в рф. Якщо Ви маєте на увазі мій виступ на бек-вокалі із Іриною Білик у її друзів на весіллі в Криму, то не треба визнавати Крим російським. Крим – це Україна”, – зазначила артистка.

Розлючена Аліна Паш видала Ірину Білик з головою

Паш також зазначила, що попри конкуренцію від час відбору, вона все одно підтримувала Kalush на головному виступі. Також знаменитість привітала наших переможців. Цікаво, що сама Ірина Білик, яку згадала зірка, не дала ще коментарів стосовно своєї поїздки.

Нагадаємо, Аліна Паш зарекомендувала себе на проєкті “Х-фактор”. Згодом з головою поринула у сольну творчість, а 24 серпня 2019 року на головному майдані країні виконала навіть гімн України. Співачка мала колосальну підтримку від час національного відбору, але все ж таки на Євробачення поїхали її суперники.

Схожі статті