Олена Мозгова вперше показала всіх своїх дітей та зізналася, чому дочка від Пономарьова не схотіла з нею жити

Олена Мозгова блискучо поєднала материнство та роботу у шоу-бізнесі. Втім, з трьох дітей, яких вона виховала, з нею проживаю лише одна донечка.

Олена Мозгова – яскрава і популярна особистість. Вона мала кілька шлюбів та геть непересічне життя. Коли вона зустріла Олександра Пономарьова у 1990-х, у неї вже була донечка Зоя.

Співак з радістю прийняв дитину до себе у родину, але у 1998 році у подружжя народилася донечка Женя. Згодом і це пташатко випурхнуло з гнізда, а мама з татом – розійшлися.

Нещодавно, на честь Дня доньки Олена показала, як виросли її старші діти та погарнішала молодша дитинка.

“Так сьогодні забігалась, що і забула про Свято! А у мене воно потрійне! День Донечки! У мене три красуні! Фото не дуже свіже, старші живуть і працють в іншій країні і всі ці ковіди з локдаунами, а тепер війна не дають можливості нам зустрітись і зробити, нарешті, нове спільне фото”, – прокоментувала Олена.

Так сьогодні забігалась, що і забула про Свято! А у мене воно потрійне! День Донечки! У мене три красуні! Фото не дуже…

Опубликовано Оленой Мозговой Понедельник, 25 апреля 2022 г.

Відомо, що донька Євгенія проживає у Західній Європі. З батьками підтримує зв’язок, але пандемія та нинішні події в Україні змушують дівчину не повертатися додому. Олена також зазначила, що її діти кликали в евакуацію, втім, вона не змогла полишити ні Київ, ні коханого Девіда, від якого, до речі, і народила молодшеньку Соломію.

Нагадаємо, що у 2014 році Мозгова вкотре вийшла заміж. Її обранцем став Володимир Ткаченко, який прославився завдяки участі у проєкті “Голос країни”. Пара просто обожнює один одного та не розлучилася у складну годину. Чоловік став захисником столиці.

Схожі статті